Gå til startsiden

Den perfekte gave? Kjøp reisegavkort!

reisegavekort fra torp booking

Den perfekte julegaven! Kjøp reisegavekort fra TORP Booking i skjemaet nedenfor, på Servicesenteret i terminalen eller på telefon 33 42 70 80. Du bestemmer beløpet på gavekortet selv.

reisegavekort

Et reisegavekort er den perfekte gaven. Opplevelser gir minner som varer lenge. Hvem vet, kanskje du får bli med selv? Bestiller du reisegavekort fra TORP Booking her, på vårt servicesenter i terminalen eller på telefon 33 42 70 80, er du garantert å få mye for pengene, reisen vil starte på TORP og TORP Booking ordner bestillingen av hele turen. NB: Gavekortet kan ikke brukes kun til flybilletter eller bagasje, men må brukes på en pakkereise (flybilletter, overnatting og evt andre tjenester/opplevelser formidlet av TORP Booking).

Fyll inn skjemaet nedenfor FOR bestilling av gavekort

Gavekortet sendes i løpet av noen dager sammen med en faktura på oppgitt beløp. Når fakturaen er betalt aktiveres gavekortet. Gavekortet er gyldig i ett år fra forfallsdatoen på fakturaen med mindre annen aktiveringsdato er avtalt eller forespurt i feltet for Annen innformasjon i skjemaet nedenfor.  

Gå til startsiden

TORP-tag