Gå til startsiden

Treningstur

1 uke med innlagte treningsaktiviteter. Fra kr 11 900,-

Treningsturer med TORP Booking

Dette er turen for deg som liker å være i aktivitet og som ser at trening og avslapning går som hånd i hanske. Vi legger til rette for sykkelturer eller gåturer i Alpene, yogaturer i Jurmala, surfing i La Côte Basque eller vind- og kitesurfing i Vlieland.

treningstur

TORP Booking har 20-års erfaring i å arrangere turer og nå har vi skreddersydd treningsturer for deg som liker å være i aktivitet og som ser at trening og avslapning går som hånd i hanske. Reis på en energigivende tur sammen med noen som deler de samme interessene som deg! Aktiviteter kan være for eksempel sykling på Mallorca, yoga retreat i Jurmala (Riga), hiking eller andre morsomme aktiviteter i flotte omgivelser i Spania. Les mer om våre tips til treningsturer her.

 

MER INFORMASJON OG BESTILLING

Bestill tur fra vårt eget reisebyrå TORP Booking på telefon 33 42 70 80, e-post reise@torp.no eller bruk kontaktskjemaet nedenfor. NB: Fly kommer i tillegg, men vi kan ordne det for deg.

Torp Bookings tematurer

TORP Booking

Prøv en av våre spennende tematurer! TORP Booking har snart 25 års erfaring med å arrangere turer for dere som bruker TORP Sandefjord lufthavn. Reis med ektefellen, vennegjeng, naboer eller alenetur på en av våre ulike tematurer. 
 

Les mer om oss her!
 

For mer informasjon og bestilling, ta kontakt med TORP Booking på
telefon 33 42 70 80 eller reise@torp.no

Gå til startsiden

torp-tag