Gå til startsiden

Første avgang med Lauda fra TORP til Wien!

Lauda lander på TORP

Østerrikes lavprisselskap Lauda åpnet i dag mandag 28. oktober direkterute mellom TORP og Wien.

Lauda tilbyr fire ukentlige avganger fra Torp til Østerrikes hovedstad. Kunder og besøkende kan booke sine billetter til uslåelige priser og fly med den mest miljøvennlige flyselskapsgruppen med de laveste CO2 utslippene i Europa. Ruten flyes med Airbus 320 med 189 seter.

Wien er kåret til verdens beste by å bo i for tiende gang på rad. Høsten er den beste tiden å besøke byen som er verdenskjent for kunst, kultur og kulinariske fristelser. Besøk Shönbrunnpalasset, St. Stephanskatedralen eller en av de utallige utstillingene av nasjonale og internasjonale kunstnere. 
  
Fra midten av november forvandles Wien til en magisk juleverden. Julemarkeder i særklasse popper opp over hele byen med julebakst og glüwein på ekte wieners vis. Julemarked eller ikke; en helg på et av byens glamorøse hoteller, med sin historiske sjarm som få andre byer kan vise maken til, er verdt turen i seg selv.

For å feire den nye ruten lanserer Lauda billetter til kun kr 99,- en vei fra TORP til Wien.

Tilstede på TORP i dag var «Gudfaren av norsk kokkekunst», Edgar Ludl, og kastet glans over første avgang ved å tilby sine lekre hjemmebakte Wiener- og Apfelstrüdel til de reisende. Ludl er norges første OL-mester  i kokkekunst, oppvokst i Østerrike og gikk i lære på ærverdige Hotel Imperial i Wien før han kom til Sandefjord som kjøkkensjef på Park Hotel i 1960.

«Det er veldig gledelig å kunne tilby regionens befolkning en direkterute til denne fantastiske kulturjuvelen som Wien er. Neste år er det ekstra mange arrangementer og konserter i forbindelse med Beethovens 250-årsmarkering så vi anbefaler alle å benytte anledningen til å oppleve denne vakre byen som ligger kun 2 timer og 10 minutter fra Torp med fly», sier Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på TORP.

Ludl i terminalen ved Laudas første avgang fra TORP

For de reisende som kom til TORP fra Wien var Visit Vestfold tilstede og delte ut fersk sjokolade fra byens egen sjokoladefabrikk: «Direkteforbindelse med Østerrike og storbyen Wien er spennende, og i samarbeid med Torp vil vi følge trafikkutviklingen. Vestfolds skjærgårdspark og byer tett i tett vil være eksotiske opplevelser å by på. Vi jobber med å finne treffsikre kanaler i Østerrike for å nå ut med budskapet», sier Ellen Larsen, daglig leder i Visit Vestfold. 

Bestill billetter på  www.laudamotion.com, via Laudas app for iOS and Android eller la TORP Booking bestille tur for deg..

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Tine Kleive-Mathisen, markedssjef.  tlf. 33 42 70 07 eller mobil  995 79 848

 

Gå til startsiden

torp-tag