Gå til startsiden

KLM åpner igjen flyvninger fra TORP

KLM starter opp igjen fra TORP

KLM starter opp igjen flyvninger mellom Torp og Amsterdam fra 3. august med 5 ukentlige avganger.

Takket være den økte etterspørselen vil KLM i august igjen kunne åpne alle de syv flyrutene til Norge med 78 ukentlige flyreiser til Amsterdam, hvor passasjerene nå kan fly videre til mer enn 60 europeiske og interkontinentale destinasjoner.

”Vi er veldig glade for å være tilbake på Torp som tilbyr innbyggere og bedrifter i Vestfold og Telemark-området en nær og effektiv flyreise til resten av verden. Å være nære kundene våre er viktig for oss.  I løpet av august kan passasjerer med KLM få tilgang til mer enn 60 europeiske og interkontinentale destinasjoner" sier Halvor Gløersen, salgsdirektør Air France KLM Norge. 

Ruta til Amsterdam vil ha avgang hver mandag, torsdag, fredag, lørdag og søndag kl 16:25.

Vi er svært glade for at KLM igjen åpner sine flyvninger fra Torp til Amsterdam. Dette betyr, at vi igjen har en direkteforbindelse til et av Europas viktigste knutepunkt og videre til resten av verden. For hele luftfartsbransjen har det vært en svært vanskelig tid, men nå kan vi igjen tilby reisemuligheter til de som trenger å fly. Det er viktig, ikke bare for næringslivet i Vestfold og Telemark, men også for hele felles-samfunnet. Steg for steg og på en trygg og forsvarlig måte beveger vi oss til tilbake til flere daglige avganger”, sier markeds- og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen på Torp Sandefjord lufthavn. 

Nå er det stor etterspørsel etter turer til det sørlige Europa som Hellas, Kroatia, Frankrike, Italia, Spania og Portugal. Takket være gjenåpningen av ruten Torp - Amsterdam kan reisende i området Vestfold og Telemark reise til disse populære destinasjonene. Alle flyreiser og avganger er tilgjengelig for salg på klm.no

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Tine Kleive-Mathisen, markedssjef.  tlf. 33 42 70 07 eller mobil  995 79 848

Gå til startsiden

torp-tag