Gå til startsiden

London og Manchester tilbake på TORP

Fly til London og Manchester direkte fra TORP

Ryanair lanserer gjenåpning av rutene til London Stansted og Manchester direkte fra TORP.

London-ruten får to avganger per uke med oppstart 31. oktober 2021, mens Manchester-ruten får hele fire ukentlige avganger med oppstart 3. november. Rutene er en del av Ryanairs vinterprogram og gjenåpnes nå etter å ha vært stengt siden oktober 2020.

«Det gleder oss veldig at Ryanair endelig gjenåpner disse populære rutene fra TORP. Storbritannia er et svært populært reisemål for nordmenn både i ferie/fritidssammenheng og i forbindelse med jobb og ikke minste er begge byene høyst aktuelle for alle fotballinteresserte med bankende fotballhjerter i enten London, Manchester eller Liverpool. Interessen i Norge for direktefly til nettopp Manchester-området har mye på grunn av fotballen alltid vært stor. Nå etter Ronaldos inntreden i Manchester United har den eskalert til nye høyder regner vi med at mange nordmenn reiser over for å se fotball i løpet av vinteren. Vi må naturligvis minne alle Liverpool-supportere om at Anfield Road ligger under en times kjøring unna flyplassen i Manchester, sier Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på TORP.

Begge rutene er lagt ut for salg og billetter kan bestilles på ryanair.com.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Tine Kleive-Mathisen, markedssjef.  tlf. 33 42 70 07 eller mobil  995 79 848

Gå til startsiden

torp-tag