Gå til startsiden

Nesten 2,1 millioner reisende på Torp i 2019

Over 2 millioner reise fra TORP i 2019

Totalt har 2 073 228 passasjerer reist til/fra Torp i 2019. 

Utenriks dominerer
Det er en liten nedgang på 0,4 % i forhold til i året før men for andre gang passerer flyplassen 2 millioner reisende. Det er utenrikstrafikken som dominerer med 1 722 472 passasjerer. Torp befester med dette sin posisjon som landets tredje største lufthavn for utenrikstrafikk, - kun Oslo og Bergen lufthavn er større.

Polen størst
Polen er det største markedet etterfulgt av innenriks, Spania, Storbritannia og Nederland. Både Wizz Air og Ryanair har stor kapasitet til flere av storbyene i Polen, som Gdansk, Warszawa, Krakow og Katowice. Til Spania har både Ryanair og Norwegian stor kapasitet.  

De mest populære destinasjonene fra Torp i 2019 er: 
 
1.    Krakow/Katowice
2.    Gdansk 
3.    Warszawa 
4.    Amsterdam 
5.    Alicante   
6.    Manchester
 
Innenriks er Bergen den klart største ruten etterfulgt av Trondheim og Stavanger. Innenriks reiste 350 756 passasjerer til og fra Torp. Det er det en liten vekst på 0,4 % fra året før.

Kundetilfredsheten på TORP øker
«I slutten av mars får vi en ny direkterute, et samarbeid mellom Widerøe og Braathens, direkte til Stockholm Bromma. Dette er en rute som har vært høyt ønsket av regionens næringsliv. Til sommeren får vi Bulgaria på rutekartet med charteroperatørene TUI og Nazar. Widerøe fortsetter også med sine populære sommerruter direkte til Bodø og Tromsø. Spesielt gledelig er det at undersøkelser viser at kundetilfredsheten blant passasjerene som bruker Torp er bedre enn noen gang. Det kan vi takke alle de flinke ansatte i Team Torp for og det gir oss ekstra motivasjon til å jobbe for et enda bedre tilbud for våre passasjerer. Vi vil samtidig oppfordre regionenes befolkning til å tenke Torp når de skal ut å fly. På denne måten danner vi grunnlaget for videre vekst og forankring av de rutene vi allerede har», sier markeds- og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen, som forventer en moderat vekst på Torp i 2020..
 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Tine Kleive-Mathisen, markedssjef.  tlf. 33 42 70 07 eller mobil  995 79 848

 

Gå til startsiden

torp-tag