Gå til startsiden

Trafikken fortsatt sterkt preget av Korona-situasjonen

Korona-situasjonen preger trafikken på TORP

Trafikken fortsetter å synke på TORP og ble halvert bare fra oktober til november da kun 20 151 passasjerer reiste til/fra flyplassen. 

Det er en nedgang på hele 86,7 %, sammenlignet med 2019. Trafikken er nå tilbake på nivå med juni måned, da vi var i ferd med å åpne opp etter Lock Down. 

Nedgangen er størst utenriks. Antall reisende utenriks var kun 7 711 passasjerer, en nedgang på hele 93,6 %, mens innenriks hadde en nedgang på 59,7 % og antall reisende endte på 12 440.

Den store nedgangen utenriks skyldes selvsagt Corona situasjonen, at alle europeiske land er røde, med nå enda strenger karanteneregler, samt UDs reiseråd som fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land foreløpig gjeldende frem til 15. januar 2021.

«Trafikken har falt ytterligere og kommer til å være lav en god tid fremover. For tiden er innenrikstrafikken størst og trafikken generelt er i hovedsak relatert til arbeidsreiser" sier Markedssjef Tine-Kleive Mathisen.
 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Tine Kleive-Mathisen, markedssjef.  tlf. 33 42 70 07 eller mobil  995 79 848

Gå til startsiden

torp-tag