Gå til startsiden

Trafikken fortsetter å øke på TORP

Trafikken fortsetter å øke på TORP i september måned

94 455 passasjerer reiste til/fra lufthavnen i september. Dette er mer en dobbelt så mange som samme måned fjor, men bare halvparten av samme måned før pandemien.


Veksten fortsetter dermed på TORP i september. Utenrikstrafikken er nå størst med 65 056 passasjerer, mens det var 29 399 passasjerer som reiste innenriks. Det er innenrikstrafikken som raskest nærmer seg normalt nivå, slik det var før Covid, mens utenrikstrafikken er fortsatt godt under halvparten av normalt nivå.  

Favorittflyplassen har våknet til liv igjen
«Det er godt å se at veksten fortsetter måned for måned forteller Kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen. Vi merker godt at UDs reiseråd er opphevet og at det er gjort store lettelser i restriksjoner og karanteneregler. I september åpnet vi enda flere ruter, blant annet en helt ny rute til Kroatias hovedstad Zagreb. Ryanair gjenåpnet endelig ruten til Milano Bergamo og Wizz Air åpnet sin nye rute til Rzeszów i Polen. I tillegg til at vi fikk den hyggelige beskjeden om at Ryanair annonserte gjenåpning av rutene til London og Manchester, som allerede starter om få uker. Med andre ord begynner vi å føle at favorittflyplassen lever igjen. Når passasjerene er tilbake, åpner vi også flere serveringssteder på TORP, som bidrar til at flere ansatte kan komme tilbake til jobbene sine og dette er spesielt hyggelig avslutter Kleive-Mathisen»
 
Gjenåpning av busstilbudet til Telemark neste uke
I forbindelse med at samfunnet nå gjenåpner og trafikken øker måned for måned fører det også med seg andre hyggelige konsekvenser. Nå vil også Telemark Bilruter gjenåpne sin rute fra Seljord helt til TORP. Ruten vil ha 4 daglige avganger til/fra Torp, med oppstarter mandag 11. oktober. Se rutetider og bestill billetter på nor-way.no. TORP Ekspressen, som går i rute inn mot Drammen og Oslo, har allerede gjenåpnet og har inntil 7 daglige avganger til/fra TORP. Rutetider og billetter finner du på torpekspressen.no

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Tine Kleive-Mathisen, markedssjef.  tlf. 33 42 70 07 eller mobil  995 79 848

Gå til startsiden

torp-tag