Gå til startsiden

Trafikken igang på TORP, men forsiktig start i juni

TORP

I juni måned reiste 21 160 passasjerer til/fra Torp. Dette er 172 696 færre enn i juni i fjor, og en nedgang på 89,1 %.

Innenriks reise 8 995 passasjerer, en nedgang på 71,9 %. Utenriks var det en nedgang på hele 92,5 % og antallet passasjerer endte på 12 165.

Innenriks er Widerøe i gang med ruter til både Bergen og Stavanger, samt sommerruter direkte til Bodø, Evenes og Tromsø.Utenriks er det Wizz Air som er kommet best i gang med trafikk til flere Polske byer, samt Vilnius, Riga, Skopje og Bucuresti. Ryanair startet først opp igjen helt i slutten av juni med en rute til Polen, mens en rekke andre ruter ble gjenopptatt i starten av juli måned. Da startet de flyvninger til Alicante, Malaga, Bergamo, London, Manchester og Gdansk.   
 
«Trafikken i juni var på ca 10 % av en normal juni-måned. Vi forventer nå ca det dobbelte i juli og så ser vi for oss at trafikken øker sakte men sikkert måned for måned i tiden fremover. Oppstarten skjer i tett dialog, og i et godt samarbeid, med både kommuneoverlegen og hans team mht nødvendige smitteverntiltak, samt politiet i forhold til innreisebegrensninger. Det er godt å se at trafikken tar seg opp uke for uke etter en svært stille periode, og at flere og flere kommer seg tilbake på jobb», sier markeds- og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Tine Kleive-Mathisen, markedssjef.  tlf. 33 42 70 07 eller mobil  995 79 848

Gå til startsiden

torp-tag