Gå til startsiden

Trafikken til himmels på TORP

Trafikken til himmels på TORP Sandefjord lufthavn

TORP opplevde en eventyrlig vekst i trafikktallene i april måned. 

Hele 158 899 passasjerer reiste til/fra lufthavnen. Dette er en dobling bare siden februar måned, og nærmere 90 % av nivået før pandemien (sammenlignet med april 2019).

26 576 passasjerer fløy innenriks til/fra TORP i april, mot kun 11 322 passasjerer i samme måned i fjor. Det er derimot utenriks man ser den største forskjellen sammenlignet med de to foregående årene. Hele 132 323 passasjerer reiste utenriks til/fra TORP forrige måned, mens det tilsvarende antallet i fjor var kun 6 550 passasjerer. 

«Det er helt fantastisk å se at trafikken henter seg inn igjen så raskt sier en begeistret markedssjef Tine Kleive-Mathisen. - Dette er bedre enn hva vi turte å håpe på og viser tydelig at nordmenns reiselyst er tilbake for alvor. Vi ser også at reisevirksomheten er i gang igjen i næringslivet og at pendlertrafikken fra Øst-Europa i stor grad er tilbake. Ekstra hyggelig er det naturligvis også at utenlandske turister igjen vender ser mot Norge så alt i alt er det et høyt aktivitetsnivå på Torp om dagen.» 

«- For oss som jobber på Torp er dette kjempegøy og svært lovende med tanke på sommersesongen som ligger foran oss. Vi ser et spesielt stort press på rutene til Storbritannia og Spania, så vi er glade for å ha Norwegian tilbake på rutene til Alicante og Malaga i tillegg til den kapasiteten Ryanair allerede har på disse destinasjonene. Vårt beste tips nå til alle som vurderer å reise fremover er å planlegge ferien så raskt som mulig for å få plass på de destinasjonene man ønsker. Trafikken vi opplevde i april tyder nemlig på at det vil bli et stort press på enkelte ruter inn mot sommeren og spesielt i skolens sommerferie», sier en svært tilfreds Kleive-Mathisen. 
 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Tine Kleive-Mathisen, markedssjef.  tlf. 33 42 70 07 eller mobil  995 79 848

Gå til startsiden

torp-tag