Widerøe øker kapasiteten til Nice og lanserer ny rute!

Firenze - ny rute direkte fra TORP

Widerøe lanserte i sommer en direkterute fra TORP til Nice, som ble en stor suksess og svært godt mottatt i markedet. Nå lansere de enda en ny rute - til Italia!

I sommer ble Nice-ruten operert to dager i uken med Widerøes mest moderne jetfly, en Embraer 190 E2 med plass til 110 passasjerer. Allerede i dag legger selskapet ut flybilletter for neste sommer. Da øker Widerøe fra to til tre ukentlige avganger. Bestill billletter her.

I tillegg åpner Widerøe en helt ny rute til Italia. Middelalderbyen Firenze er et mekka for alle som er interessert i vin, kultur, arkitektur og historie. Ikke minst er det inngangsporten til vakre Toscana med sitt spektakulære landskap, himmelske mattradisjoner og herlige strender.

«Dette er fantastiske nyheter! At vi både får en helt ny rute til Italia og at vi får økning i kapasiteten til Nice er svært gode nyheter. Ruten til Nice ble svært godt mottatt i markedet og er et flott utgangspunkt for hele rivieraen, men også for de som er glade i Provence, og selvsagt for de som har feriehus og leiligheter i regionen, og vi er sikre på at ruten til Firenze også vil bli en suksess for Widerøe», sier Tine Kleive-Mathisen på TORP.

Ruten vil ha avganger i perioden fra 26-27. juni til 13-14. august 2023.

Tidtabell Nice
Ukedag Avgang TORP Ankomst Nice Avgang Nice Ankomst TORP
Mandag, onsdag & fredag 07:00 09:55 20:45 23:35

Tidtabell Firenze
Ukedag Avgang TORP Ankomst Firenze Avgang Firenze Ankomst TORP
Tirsdag, torsdag og søndag 07:00 10:00 20:25 23:20

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Tine Kleive-Mathisen, markedssjef.  tlf. 33 42 70 07 eller mobil  995 79 848

Go to frontpage

torp-tag