Gå til startsiden

Wizz Air lanserer en ny rute fra TORP

Beograd - direkte fra TORP

Wizz Air annonserer i dag oppstart av ny rute til Estlands hovedstad Tallinn, som selskapets 14. rute fra TORP. 

Det er nå 14 år siden Wizz Air, det største lavpris - lavkostselskapet i Sentral- og Øst-Europa, åpnet sin første rute i Norge, fra Torp til Katowice i Polen. Etter en fantastisk utvikling kan selskapet vise til stor suksess og hele 14 direkteruter fra Torp. Wizz Air flyr til Polen, Baltikum, Romania, Makedonia og til nest år også til Serbias hovedstad Beograd. 

«Dette blir Wizz Airs 14. rute fra Torp og vi er svært tilfredse med at Wizz Air styrker tilbudet fra Torp, spesielt i den uvanlige situasjonen vi for tiden befinner oss i. Det er imidlertid en rekke baltere bosatt i Norge og med en så stor bosetting er det et godt grunnlag for arbeidsreiser og det vi kaller «besøke venner/familie» slik at vi er optimister med tanke på hvilke volum denne ruta kan generere. Vi ser også en stadig økende andel nordmenn som reiser mot Baltikum, og det er flere grunner til at rutene er blitt så populære blant nordmenn. Kort reisetid fra Norge, mange koselige og sjarmerende gamlebyer med spennende historie, et rikt kulturliv, rimelig shopping og gode hoteller til gunstige priser, samt at både mat og drikke fortsatt er rimelig for oss. Man får rett og slett mye for pengene», sier markeds- og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen som gjerne anbefaler et besøk til Tallinn i løpet av høsten eller kanskje en førjulstur i forbindelse med det koselige julemarkedet i gamlebyen der. 

Den nye ruten går til Estlands hovedstad Tallinn. Ruten vil bli operert 2-3 dager i uken og starter 14. desember 2020. Ruten vil ha avganger på mandag, onsdag og fredag. Ønsker du at TORP Booking ordner en pakketur til deg, ta kontakt her. *Ruten er foreløpig utsatt til 31.mai 2021. Se full oversikt over forventet oppstart av rutene ifm koronasituasjonen her.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Tine Kleive-Mathisen, markedssjef.  tlf. 33 42 70 07 eller mobil  995 79 848

Gå til startsiden

torp-tag