Gå til startsiden

Det er sgu`deiligt ... i København!

Store-lille København er en perfekt smeltedigel når parlykke eller familieharmoni skal blandes med opplevelsessug og shoppingglede – her er nemlig noe for enhver smak, og alt kan utføres i ro og mak.

Om shoppingfeller og karuseller

Strøget. Du kommer ikke utenom, og hvorfor skal du forsøke? Her får du storveis shopping for mor og storbyens brune kafeer for far. Men også artige museer, slik som Ripley’s Believe It Or Not Museum, 1 000 kvadratmeter med ”utroligheter”.

Chill på StrøgetVidere må man selvsagt innom Tivoli! En opplevelse uansett alder og årstid – men ekstra stas når lysene tennes til jul! Her finnes faktisk en av verdens eldste fungerende berg-og-dalbaner; "Rutschebanen” med sine 100 år i 2014! Og når man først er spinnin' around kan det fortsette på Bakken, verdens eldste fornøyelsespark.

Danske smørrebrød er kjent langt utenfor landegrensene

Smørrebrød og danskedukkert!

I denne byen vet de å kose seg! Livlige dufter siger ut fra bakeriene, røde pølser er ”nasjonalrett” og Carlsberg har eget besøkssenter. Er det flott sommervær, kan dere faktisk gå fra storbyferie til badeferie, via Amager Strand, rett sør for sentrum. Blir dere i byen, må dere prøve det mest danske man kan spise, nemlig smørrebrød. Og de må spises hos Ida Davidsen, som byr på hele 250 ulike kombinasjoner! Og på vei tilbake til flyplassen, bør dere svinge innom Den Blå Planet, Nord-Europas største akvarium –åpnet i 2013 og er allerede prisbelønnet. Det er såvisst duket for "nogle fridage som alle kan li' …"

Se København fra kanalbåten

Steder å se, ting å gjøre – et utvalg

 • Rundetaarn, byens landemerke med den spesielle sneglegangen
 • Amalienborg, kongelig slottsanlegg og museum
 • Dansk Design Center, vi nevner Arne Jacobsen og Georg Jensen … 
 • Experimentarium for Nysgjerrigper'er og forskerspirer
 • Zoo København fra 1859, med over 2 500 dyrearter
 • Den lille Havfrue, ikonet som fylte 100 år i 2013

bestill reise

Anbefaling sendt!

Sendt

Stedsinformasjon

Flytid: 1t 15min
Valuta: Danske kroner

Rutetid per uke

 • Fra Torp
  Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
 • Fra København
  Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
Gå til startsiden

torp-tag