Gå til startsiden

ENDELIG! Torp-Stockholm Bromma

Torp - Stockholm direkte

Tre ganger daglig - fra 30. mars 2020. Her kan du lese hvorfor du bør legge vårturen til Stockholm:

Hver bydel har sin egen sjarm

I øst finner du den glamorøse bydelen Östermalm og Stureplan, med sine eksklusive butikker og trendy utesteder. I sør finner du Södermalm, Stockholms svar på Grünerløkka og i midten Gamla Stan med slottet, sine trange middelaldergater og historiske bygninger.

Den grønne øya

Djurgården er de fastboende og turistenes favoritt. Her kan du rusle rundt på Skansen, verdens eldste friluftsmuseum. Du har sikkert også fått med deg allsangen herfra. På øya ligger også tivoliet Gröna Lund, Abbamuseet, Vasamuseet og ikke minst Junibacken – en reise gjennom Astrid Lindgrens fantastiske verden og barnebøkenes magi.

The Millenium Tour

Stieg Larssons triologi om jenta med drage-tatooveringen er blitt et kulturelt fenomen verden over med over 80 millioner solgte eksemplarer. I «The Millenium Tour» opplever vi Södermalm gjennom Lisbeth Salander og Mikael Blomkvists øyne. Det hele starter i Bellmansgatan 1 der Blomkvist bodde. Turen går turen videre gjennom byen til flere av stedene i bøkene, mens guiden forteller utfyllende underveis – en annerledes og fin måte å bli kjent med byen.

Stockholms skjærgård

En kort båttur fra storbyen finner du en helt annen og mye roligere verden enn i Stieg Larsons spenningsromaner. Her ute finner du rødmalte sommerhus, holmer og skjær som innbyr til hvilepuls og skjærgårdsidyll; innbydende vertshus og vandrerhjem for deg som ønsker å bli en dag eller flere. Ekte Saltkråkan-stemning altså, på øyene rett utenfor byen!

Opplevelser

Musikk, mote, design, mat, historie, shopping, natteliv og skjærgården tett på. Stockholmerne selv hevder at de bor i den byen i Skandinavia som har mest å by på – og de er virkelig inne på noe. Så hva er vel da bedre enn å ta en tur over for å sjekke det ut?

Steder å se - ting å gjøre:

  • Abbamuseet: Opplev musikken, klærne og historiene fra en vanvittig musikk-karriere.
  • NK/Nordiska Kompaniet: Besøk Stockholms mest luksuriøse kjøpesenter.
  • Junibacken: Bli med inn i barnebøkenes magiske verden.
  • Vasamuseet: Et av de mest besøkte museene i Stockholm. Her kan du se det fantastiske Vasaskipet fra 1600-tallet.
  • Skjærgårdscruise: Opplev ekte Saltkråkan- stemning på øyene rett utenfor byen.
  • Sky View: Ta kabelbanen til toppen av Globen og se hele byen fra det enorme taket.

BESTILLE REISE:

Anbefaling sendt!

Sendt