Gå til startsiden

Her avslører vi en liten hemmelighet ...

Du trenger ikke dra til syden for å oppleve flotte strender, sol og bad. Det finnes noen alternativer, bare en svipptur unna ...

Mange tenker Middelhavet og syden når det er snakk om sol og bad. Og det er det god grunn til.  Men om du egentlig ikke ønsker å smelte heeelt bort på solkysten i sommer, har vi noen gode alternativer:

jurmala

Jurmala Beach - Tsarens badested 
Dette var lenge et populært rekreasjonssted for Sovjetunionens mektigste menn og den russiske tsarfamilen. En kort togtur fra Riga ligger til bade- og kurområdet Jurmala, en fasjonabel kystperle og over tre mil med sandstrand.

sopot

I Sopot ligger Europas lengste trebrygge med en hyggelig kafe helt på tuppen

Rett utenfor Gdansk ligger det milevis med hvite sandstrender og venter på deg!  Polen har en lang og flott kystlinje hvor du finner mil etter mil med flotte strender. Her kan du bo flott og spise godt til svært hyggelige priser. Sopot er vel den mest kjente for oss og har gjennom historien vært feriestedet for de priviligerte. Langs strandpromenaden stikker Europas lengste trebrygge seg 500 meter ut i havet, og er en av Sopots mest kjente attraksjoner. 

lübeck

Ikke langt fra Hamburg ligger Lübeck og Travemünde Beach

Et alternativ til Middelhavet er hansabyen Lübeck i Nord-Tyskland, en av de flotteste middelalderbyene i Europa. Her får du både i pose og sekk; lange flotte sandstrender og et historisk tilbakeblikk i en av middelalderens viktigste handelsbyer. Ryanair flyr direkte til Hamburg fra Torp, og derfra er det 45 minutter med bil eller en times tid med tog.

Bestille reise:

Anbefaling sendt!

Sendt