Gå til startsiden

Her avslører vi en liten hemmelighet

Du trenger ikke dra til Syden for å oppleve flotte strender, sol og bad. Det finnes noen alternativer, bare en svipptur unna ...

Mange tenker Middelhavet og syden når det er snakk om sol og bad. Og det er det god grunn til.  Men om du egentlig ikke ønsker å smelte heeelt bort på solkysten i sommer, har vi noen gode alternativer en svipptur unna din favorittflyplass:

sopot

Rett utenfor Gdansk ligger det milevis med hvite sandstrender og venter på deg! Polen har en lang og flott kystlinje mot Østersjøen hvor du finner mil etter mil med flotte strender. Her kan du bo flott og spise godt til svært hyggelige priser. Sopot er vel den mest kjente for oss og har gjennom historien vært feriestedet for de priviligerte. Langs strandpromenaden stikker Europas lengste trebrygge seg 500 meter ut i havet, og er en av Sopots mest kjente attraksjoner. Både Ryanair og Wizz Air flyr direkte til Gdansk fra TORP, og derfra er det ca 15 minutter med bil/taxi, båt eller buss.

Sopot - direkte fra TORP

Sopot - direkte fra TORP

hel

En og en halv time fra Gdansk med bil, tog, eller også båt i sommerperioden, ligger en perle av en halvøy med noen av Østersjøens vakreste strender. Surfeparadiset Hel er vel verdt et besøk både for liten og stor. Mer informasjon om Hel finner du her 

Østersjøens svar på Maldivene? I hvert fall noen av Østersjøens vakreste strender

jurmala

En kort togtur fra Riga ligger bade- og kurområdet Jurmala, en fasjonabel kystperle og over tre mil med sandstrand. Dette var lenge et populært rekreasjonssted for Sovjetunionens mektigste menn og den russiske tsarfamilen, men nå finner du et hyggelig sentrum med hoteller, butikker, restauranter og kafeér. I utkanten av Jurmala finner du dessuten landets beste spa-tilbudWizz Air flyr direkte til Riga fra TORP, og derfra er det 30 minutter med bil/taxi eller tog.

Jurmala Beach - Tsarens badested 

Jurmala - direkte fra torp

Bestille reise:

Anbefaling sendt!

Sendt