Gå til startsiden

Hvor skal vi reise?

Blåtur! Vi visste ikke hvor vi skulle før vi kom til flyplassen på Torp. Vi hadde nemlig bestilt Blåtur fra Torp Booking. Og det fine med å bestille gjennom TORP Booking er alle VIP-fordelene!

og turen går til ...

Boarding for Vilnius

... vilnius!

Vi bestilte Blåtur gjennom TORP Booking og det er det smarteste vi har gjort! Det eneste vi trengte å gjøre var å si hvilke datoer vi skulle ha tur og retur, pakke en liten koffert og ta med gyldig pass. (Det er veldig kjedelig å finne ut i siste liten at passet snart løper ut) Resten gikk av seg selv!

Et par dager før avreise fikk vi et brev om når vi måtte møte opp og hvor vi skulle hente billetter. Vi visste fremdeles ikke hvor vi skulle! Avreisedagen gikk vi spente (et par av oss hadde en anelse hvor vi skulle, de klarte ikke la være og bare måtte sjekke mulige avganger på forhånd) på Servicesenteret og hentet konvolutten vår. Der lå reisedokumentene til Vilnius, innsjekkede billetter tur og retur, seteplasser på fly og gode tips om Vilnius. Enda gøyere var det at ingen av oss åtte i reisefølge hadde vært i Vilnius før. 

TORP Booking hadde bestilt bord til oss på O`Learys (en del av VIP-pakka, men du må gi beskjed til TORP Booking om du ønsker å reservere).

Kos på O`Learys

Gjennom sikkerhetskontrollen, på fast lane så klart, er jo en del av VIP-pakka det også, litt shopping i Duty Free (klarte ikke la være!) og direkte til O`Learys der bordet vårt sto klart til oss. Her var det mye godt å velge mellom, fra store saftige burgere til crispy Cæsarsalat. 

GO TO GATE - nå er det boarding, gjennom gate og inn i flyet. Litt mange som hadde med håndbagasje så litt plundrete å få plassert den opp i hyllen, så neste gang sjekker vi bagasjen inn i flyet. Sa vi. Vi er på vei!

Fra Torp til Vilnius med Wizz Air

Vel fremme, sent på kvelden, men ikke noe problem å få bil inn til sentrum og hotellet vårt. Kostet heller ikke all verden, men et tips er å laste ned appen eTAKSI, prisforskjellen kan være stor. Vi skulle bo på hotell Congress, et trivelig hotell med veldig god frokost, ca 10 minutter å gå til Rådhustorget og gamlebyen.

Respesjon hotell Congress i Vilnius

Dagen etter gikk med til kafebesøk, og vi var innom flere av de koselig gatekafeene, vi prøvde klær i flere av de små koselige bakgatebutikkene. Det finnes mange lintøybutikker, siden lin er enklere å dyrke frem i Litauen enn feks bomull, og vi fant mye fint! Vi fant i grunn mange morsomme butikker både med klær og ting og tang.

Mange fine linbutikker i Vilnius

Ingen tur uten selfie! Vilnius sentrum med katedralen og klokketårnet i bakgrunn

Vil du vite mer om Vilnius? Les mer i inspirasjonsartikkelen om Vilnius.

Bestille blåtur? Det kan du gjøre her

Anbefaling sendt!

Sendt