Gå til startsiden

Londons beste parker!

parker i london

Ta et lite pusterom og utforsk noen av Londons berømte parker. Perfekt for en piknik eller for å friske opp brunfargen. For deg som ikke sitter stille så lenge av gangen er det plenty med sportsaktiviteter, konserter, ute-teater og lekeplass for barn. Av de største parkene anbefales Hyde Park, Regents Park, Richmond Park og St James Park.

Hyde Park

Den store, flotte parken midt i hjertet av London. Perfekt for tennis, fiske, bade, ro, sykle eller besøke en av kafeene rundt om i parken. Parken er også kjent for det berømte Speakers Corner.

Hyde Park er den mest berømte parken i London

regents park

Er du en rose-elsker skal du besøke Regents Park. Her finner du en fantastisk samling av roser, i Queen Mary’s Garden midt i Regent’s Park ligger den største samlingen av roser i London, med rundt 12 000 roser. Her finnes også en fin innsjø, lekeplasser, ute-teater, tennisbaner, golfskole, løpebaner og en musikkpaviljong hvos det arrangeres diverse konserter. London Zoo ligger også i denne parken.

Regents Park har den største rosesamlingen i London

richmond park

Denne vakre parken er også en de av Londons Kongelige parken er kjent for sine mer enn 650 hjort. Her er flotte sykkelstier, to golfbaner, ridestaller. Utsikten fra toppen av fjellet er så vakker at den er beskyttet av Parlamentet.

Richmonds Park i London går også under navnet Hjorteparken ... på grunn av, ja, alle hjortene der

St James's park

Den eldste av Londons Kongelige parker. Parken og dens vakre innsjø er omgitt av tre kongelige palasser. De berømte pelikanene mates til faste tider hver dag, en opplevelse vel verdt å ta med seg. Parken ble bygget av Henrik den 8.; kvinnebedåreren og etterhvert englands mest beryktede tyrann. Du fikk vel med deg den spennende serien om The Tudors på NRK?

St James Park i London er omgitt av tre palasser

 

Bestille reise:

Anbefaling sendt!

Sendt

Stedsinformasjon

Flytid: 2 timer
Valuta: Engelske pund

Rutetid per uke

  • Fra Torp
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
  • Fra London
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
Gå til startsiden

torp-tag