Gå til startsiden

Et lite avbrekk med god mat og hygge i Lublin

De mange flotte spisestedene i byen er en opplevelse. Det ene måltidet overgår det andre i en verden av flotte og intime spisesteder. Flere ligger under bakken, med gamle murstein på veggene og flotte bueganger som du gjerne må huke deg ned for å komme gjennom til små avlukker med noen få bord i hver.

- Vi snakker om Lublin. En trivelig by med mye sjarme ca 15 mil sør for Warszawa. Gunstige avreisetider fra Torp og mulighet for en svipptur for eksempel fra torsdag til lørdag eller lørdag til tirsdag. Ideelt sted for å reise bort et par dager, uten andre planer annet enn mat og hygge.

Lublin er byen med de trivelige kafeer og restauranter

Bilfri gamleby og behagelig shopping

Hyggelig gamleby, som ligger på en liten, rund høyde i sentrum. Fin handlegate uten biler og et nytt shoppingsenter. Er du av typen som liker å tusle litt rundt, sette deg litt ned på ett av byens spisesteder, shoppe litt og nyte bylivet – da vil du kose deg her!

Royal Castle i Lublin - en vakker turistattraksjon

Kultur

Er du interessert i lokal kunst og kultur har Lublin et godt tilbud av både opera, ballett og kunstgallerier. I det hellige treenighetskapellet på slottet i gamlebyen møtes østlig og vestlig kultur og religion i form av fresker fra 1400-tallet i både katolsk og russisk-bysantinsk stil. Kapellet er oppført på UNESCOs liste over verneverdige kulturminner.

Koselige restuaranter både over og under jorden i Lublin

FESTIVALENES HOVEDSTAD

Lyst til å riste litt løs når kvelden kommer? Da har du kommet til festivalenes hovedstad i øst, med en vibrerende musikk- og nattklubbscene, men rolig og sjarmerende på dagtid! Les mer om Lublins festivaler her

Bestille reise:

Anbefaling sendt!

Sendt

Stedsinformasjon

Flytid: 2t 15min
Valuta: Polske Zloty

Rutetid per uke

  • Fra Torp
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
  • Fra Lublin
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
Gå til startsiden

torp-tag