Gå til startsiden

Middelhavsperlen Malta

Et vakrere og mer hyggelig sted skal du lete lenge etter! Krystallklart vann, en spennende historie, flott natur og deilig klima året rundt.

De fargerike fiskebåtene er typisk for Malta

Litt sør for Sicilia, tre timer og femti minutter fra Torp ligger øya Malta - kanskje en av de mest innholdsrike destinasjonene vi har på Torpkartet. Øygruppen Malta består av de tre bebodde øyene Malta, Gozo og Comino samt tre ubebodde øyer.

verdens eldste bygninger

Her finnes verdens eldste bygninger og templer, ridderborger, eldgamle statuer, kunst og historie. Storheter som apostelen Paulus og Napoleon har satt sitt fotavtrykk her. 

Ta'Pinu Basilica på Gozo

den blå lagune

På øya Comino, en liten båttur fra hovedøya Malta, finner du Den blå lagune. Hvit sand og blåturkist vann, en fryd for øyet og et paradis for dykkere og snorklere. Sikten kan bli opptil 30 meter med koraller, spennende skipsvrak og grottedykking. 

Den blå lagune på Comino

Klippeklatring

Klippeklatring, eller Deep Water Soloing, er for deg som vil ha litt action. Klatre på klippene, og hopp uti det krystallklare vannet. Velg en varm og solrik dag, spør en av de lokalkjente om egnede steder og hopp i det!

 

BESTILLE REISE:

Anbefaling sendt!

Sendt

Stedsinformasjon

Flytid: 3:45t
Valuta: Euro

Rutetid per uke

  • Fra Torp
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
  • Fra Malta
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
Gå til startsiden

TORP-tag