Gå til startsiden

Se opp! (eller ned) for gnomer

Disse pussige, små skapningene, eller skulpturene, har blitt byens varemerke, og er plassert under busker, ved benker, utenfor restauranter og kirker og det finnes over 300 av dem i den polske byen Wroclaw.

dverger, nisser eller gnomer: kjært barn har mange navn ...

Og kjære og populære har de blitt, disse pussige, små skapningene, eller skulpturene. Figurene har blitt byens varemerke, og er plassert under busker, ved benker, utenfor restauranter og kirker.

Det finnes mer enn 300 gnomer i Wroclaw, og en egen nettside med oversikt over alle

Det sies at det finnes over 300 små gnomer gjemt rundt omkring i byen. Ingen vet nøyaktig antall for det dukker opp nye til stadighet, alle med hver sin historie, egen stil og personlighet. Noen er godt gjemt mens andre gjerne viser seg frem.

Finn en gnom i Wroclaw

En morsom syssel for barn og voksne; hvem finner gnomen først? Også en fin måte å bli kjent med Wroclaw på, for de finnes overalt i byen.  

Hver gnom i Wroclaw har sin egen historie og personlighet

Det finnes et eget kart med en oversikt over hvor mange av dem befinner seg, historien bak hver enkelt gnom og en knapp hvor du kan stemme frem din favorittgnom! Så ta frem mobilen og oppdag byen med gnom-brillene på – god tur! Her finner du kartet: http://krasnale.pl/en/ 

Du kan laste ned et kart over gnomene, så go Find the Dwarf!

Bestille billetter:

Anbefaling sendt!

Sendt

Stedsinformasjon

Flytid: 1t 50min
Valuta: Polske Zloty

Rutetid per uke

  • Fra Torp
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
  • Fra Wroclaw
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
Gå til startsiden

torp-tag