Gå til startsiden

Sjarmerende Sharm el-Sheikh

Sett Egypt og pyramidene i Kairo på din Bucket-liste! Med Sharm el-Sheikh som utgangspunkt har du tilgang til noen av verdens beste dykkeområder, nærhet til et av verdens syv underverker og verdens lengste elv. Og ikke minst til azurblått hav og lange solrike dager!

Pyramiden i Giza -  Kheopspyramiden

Kheopspyramiden er den eneste av verdens syv menneskeskapte underverker fra oldtiden som er bevart. Og når du først er i Kairo er det jo litt gøy å kunne krysse av for en båttur på verdens lengste elv Nilen også!

sharm el-sheikh

Hva gjør man i Sharm el-Sheikh? Sharm har 350 soldager og solen er oppe 3 timer lenger enn på Kanariøyene, så strand og badeliv står høyt oppe på agendaen. Ikke minst er dette et av verdens fineste steder for dykking og snorkling.

Noen av verdens beste dykkeområder finner du i Sharm el-Sheikh

ørkensafari

Ri gjennom ørkenen på kamel eller hest, eller kanskje du foretrekker motor? Da kan du cruise gjennom sanddynene på en firehjulstrekker. Ta kontakt med Amisol og spør om mulighetene.

Spektakulær ørkensafari i Sharm el-Sheikh

rundreise i egypt

For å forstå oldtidens Egypt, bør du knekke koden til hieroglyfene - den gamle egyptiske skriften du finner overalt i templer, graver og på papyrusruller. Bli med på Rundreise i Egypt med Amisol og opplev pyramider, templer, kongegraver, basarer, Nilen, Rødehavet og mye mer. Egypts historie er helt spesiell, alle har hørt litt, men ingen har hørt alt. Du får oppleve historiske Luxor og stemningsfulle Aswan, seile på Nilen og se Pyramidene i Kairo. De siste dagene i uken er satt av til solfylte hviledager i Sharm el-Sheikh .

350 solrike dager i Sharm el SheikhBesøk i Kairo hører med til en rundreisen i Egypt Sfinx og pyramideTut-ankh amons grav ble funnet i Kongenes dal i 1922

BESTILLE REISE:

  • Bestill billetter hos Amisol 
  • Mer informasjon om Rundreise i Egypt finner du her

Anbefaling sendt!

Sendt

Stedsinformasjon

Flytid: 5h
Valuta: Egyptian Pounds
Klarvær
24 °C
Kilde: yr.no

Rutetid per uke

  • Fra Torp
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
  • Fra Sharm el Sheikh
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
Gå til startsiden

TORP-tag