Gå til startsiden

Skiferie - Fly out, Ski in!

Skiferie i utlandet. Fra Torp kan du dra på skiferie til flere europeiske alpinanlegg i toppklasse!

Bergamo er et perfekt utgangspunkt for et vinterlig opphold i Italia, og Orobie-alpene ligger kun 45 minutter kjøretur unna. Orobie-alpene er en del av Bergamo Ski Area, som omfatter 130 bakker totalt, fordelt på steder som Colere, Foppolo, Monte Pora og Castione della Presolana.

Skiferie i Italia

Finn ut når flyet går til Bergamo i kalenderen til høyre (Ipad og desktop) eller nedenfor (mobil).  Klikk her for pakketilbud fra TORP Booking på skiferie i Italia.

Flotte forhold nedover de italienske alpene

Foppolo: Tilbyr skielskere lange og brede skiløyper, for både nybegynnere og viderekommende. Et veldig barnevennlig sted. 70km utforløyper med 18 individuelle løyper på 8 skiheiser på 2000m høyde. Snøen ligger lenge og sesongen strekker seg til sent på våren. Her finnes flere hoteller, butikker, skøytebane, rekreasjonssenter, diskotek, svømmebasseng, gymsenter, Pizzeria og andre restauranter.

Piazzatorre: Et viktig sentrum for turister midt den pittoreske dalen, som ligger mer landlig til enn Foppolo. Hovedsakelig ligger skiløypene på Torcola mount, som kun nås med stolheis. Mer for viderekommende, men i byen tilbys det også skikurs for nybegynnere, som er lett tilgjengelig med bil og buss. Inne i byen er det også mulig å stå på skøyter under tak, hvor det vanligvis spilles hockeykamper. Dette er et område uten steiner, som gjør det mulig å gå på ski på kun noen få centimeter med snø. Her er det også veldig bra på sommeren, med et enestående landskap, og mange soldager. Åpent 12 måneder i året.

Klikk her for pakketilbud fra TORP Booking på skiferie i Italia.

Skiferie i Bergamo

 

catskiing i makedonia

Ikke hørt om catskiing? Ikke vi heller, før vi hørte om mulighetene like utenfor Skopje. Catskiing betyr at du fraktes til topps og står nedover upreparerte bakker, såkalt off piste. Dette er et av de ytterst få steder i Europa som tilbyr off piste-kjøring langt inne i fjellet ved at de frakter deg inn med beltebil.

Finn ut når flyet går til Skopje i vår online tidtabell

Suse nedover i puddersnø

ekte vinterglede på polsk vis

Zakopane har absolutt alt du trenger for å oppleve ekte vinterlykke, der det ligger 750-1 000 meter over havet ved foten av Tatrafjellene, eller «de polske minialpene». Flere små og store skianlegg, med til sammen over 50 skiheiser ligger pent strødd utover fjellsidene rundt byens sentrum. Zakopane ligger ca 1,5-2 timer med bil/tog/buss unna Krakow.

Finn ut når flyet går til Krakow og Katowice i vår online tidtabell

nybegynner- og afterskivennlig ...

Vi nordmenn er relativt bortskjemte med bratte fjellsider å sette utfor - i så måte egner Zakopane seg best for nybegynnere og for deg som liker å stå litt på ski på formiddagen og være konge på afterski'n resten av dagen.

Alpinanlegg med bakker som passer for alle aldre

Uansett er det beste med Polen at det meste er usannsynlig billig, sett med norske øyne. Vi skal ikke engang si hva en halvliter koster ...

Rimelig hygge i Polen

BESTILLE REISE:

Anbefaling sendt!

Sendt

Stedsinformasjon

Flytid: 2t 35min
Valuta: Euro

Rutetid per uke

  • Fra Torp
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
  • Fra Milano-Bergamo
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
Gå til startsiden

torp-tag