Gå til startsiden

Sommer hele året på Tenerife

Reis til Tenerife fra TORP

Den vakreste og frodigste av Kanariøyene. Her er sommeren "på repeat" hele året, fornøyelsene står i kø og man får garantert fylt sol-lagrene til randen!

Det er jammen lett å forelske seg i denne flotte øya, hvor naturen veksler mellom milde, frodige områder og dramatiske fjellandskap. Og apropos fjell; Pico del Teide i Teide nasjonalpark er, med sine 3 718 meter, Tenerifes mest besøkte attraksjon, Spanias høyeste fjell – og en "sovende" vulkan. Men som besøkende sperrer man øynene opp, fordi månelandskapet rundt er så spektakulært at det ser ut som man går på grillkull og når som helst kan støte på Darth Vader. Så ble da også deler av Star Wars-filmene spilt inn her. May the Force be with you på deres vei opp!

OM FLIPPER OG SJØ(RØVER)BEIN

Elegant glir de gjennom vannet foran båtenes skummende bauger. Stredet mellom Tenerife og naboøya La Gomera i vest er som skapt for delfin- og hvalsafari. Hver dag setter utallige båter ut fra de nærliggende havnene. En annen mulighet er å sette sjø(røver)bein på seilskuta Flipper Uno, og dra på hvaltokt med piratflagg i masten! Her serveres det dunder og brak fra Syden-vaskeekte pirater og alle Sabeltanner er velkommen om bord fra Los Gigantes. De stupbratte klippene på stedet gjør det hele enda mer dramatisk og spektakulært. Hiv o' hoi!

Delfiner utenfor Tenerife

FRYDEFULL FERIE

Ønsker dere mer vannvittig moro (jaaa!), kan Tenerife faktisk skilte med en av Europas største vannparker, Siam Park, sør på øya! Passer best for de litt større barna. Eller legg inn et besøk i den flotte dyreparken Loro Parque, med Europas eneste spekkhoggershow. Passer for store og små.

Siam Park på Tenerife

Før dere igjen graver dere ned på stranda, i solstolen eller dupper i bassenget, slik det er obligatorisk å gjøre i Syden. På Tenerife er det uansett duket for ferie for alle. Aktivitetsgraden bestemmer dere selv. Herlig!

Fine strender og mange bademuligheter på Tenerife

STEDER Å SE, TING Å GJØRE – ET UTVALG

Beskue Pico del Teide (3 718 m.o.h.) i Teide nasjonalpark. På UNESCOs liste over verdens naturarv. 

Teide i hjerte av Tenerife er Spanias høyeste fjell

Er du en golfentusiast, er det perfekt å avrunde/tyvstarte sesongen her. Flust av flotte baner! Er du historieinteressert, er Thor Heyerdahls pyramidepark i Güimar obligatorisk. Liker dere å reise rundt, er det å leie bil perfekt. På én time kjører du fra nord til sør eller fra øst til vest. Skal dere til både Siam Park og Loro Parque, kjøp Twin Ticket – litt rimeligere. Dessuten har man Aguilas Jungle Park, med hvite løver, aper, krokodiller, tigre og flamingoer.

BESTILLE REISE:

Anbefaling sendt!

Sendt

Stedsinformasjon

Flytid: 5t 30min
Valuta: Euro
Lettskyet
19 °C
Kilde: yr.no

Rutetid per uke

  • Fra Torp
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
  • Fra Tenerife
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
Gå til startsiden

Flyselskaper