Gå til startsiden

Sykkelferie på Mallorca

Mallorca er ypperlig for å kombinere ferie og trening. Sykle til Torp, ta sykkelen om bord, og sykle videre i billedskjønne omgivelser på Mallorca!

Sykkelferie i billedskjønne områder i Sa Calobra på Mallorca. Foto: Torp/Oddvar Nilsen

tour de mallorca

Gradvis stigning, men med noen få litt tøffere partier der du kanskje må reise deg og tråkke litt ekstra på sykkelen, godt veiunderlag, mange hårnålssvinger, spektakulær utsikt og en og annen kafe: Dette er Sa Calobra på Mallorca. 9,5 km lang og en gjennomsnittlig stigning på 7%.

Er det noe Mallorca er kjent for, er det de gode treningsfasilitetene her. Særlig folk som er glad i sykling og triatlon kommer til øya for å kombinere trening med ferie. Og når du ferdes rundt på øya skjønner du hvorfor Mallorca er et mekka for sykkelfrelste.

Mallorca har blitt et populært sted for sykkelturister. Det finnes ruter for både eventyrlystne og for profesjonelle.

kystperler på mallorca

Her er det mange billedskjønne veistrekninger som tar deg fra kysten over fjellene og ned igjen, til nye kystperler på andre siden. I motsetning til mange andre steder, tar bilistene hensyn til de myke trafikantene som ferdes på to hjul her. Du skal lete lenge etter slik avslappet og hensynsfull kjøring som på Mallorca.

Ved Andratx finner du en av de mange vakre kystperlene på Mallorca. Foto: Torp/Oddvar Nilsen

Leie sykkel på Mallorca

BESTILLE REISE:

Anbefaling sendt!

Sendt

Stedsinformasjon

Flytid: 3t 25min
Valuta: Euro

Rutetid per uke

  • Fra Torp
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
  • Fra Mallorca
    Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
Gå til startsiden

torp-tag