Gå til startsiden

Verdens Største Pepperkakeby!

Visit Bergen / Robin Strand - visitBergen.com
Visit Bergen / Robin Strand - visitBergen.com

Bergen ønsker små og store hjertelig velkommen til Pepperkakebyen 2019. Verdens Største Pepperkakeby åpnes 16. november av Bergens ordfører. Varer frem til 31. desember.

Siden 1991 har Bergen hver jul siden 1991 hatt Verdens største og flotteste pepperkakeby Takket være barnehager, skoler, bedrifter og mange tusen privatpersoner. Overskudd fra Pepperkakebyen går til gode formål for barn. Klikk her for mer info om pepperkakebyen

vinter i bergen

Fjellene rundt Bergen er perfekt for ski, aking og turer for hele familien. Ta Fløibanen til toppen av Fløien og i løpet av 8 minutter har du utsikt over hele Bergen. Fløibanen selger akebilletter og lysløyper er åpne til kl. 22:00.  

Ta Fløibanene til toppen av Fløien.               Foto: Fløibanen AS

Fløybanen er en attraksjon i seg selv, men utsiktspunktet som ligger ca 320 meter over havet gir deg en fantastisk opplevelse med vakker utsikt og et mangfold av tilbud sommer som vinter. Både stor lekeplass, kiosk, restaurant og suvenirbutikk finnes på Fløyen. Vinterstid er det kjempegode akemuligheter fra morgen til kvelds.

Utsikt fra Fløien. Foto: Gjertrud Coutinho

Turforslag


Ta taubanen opp til Ulriken, stå på ski over Vidden til Fløyen, nyt en varm sjokolade på Fløien Folkerestaurant og ta Fløibanen ned til sentrum. Turen tar ca 5 timer. Høres dette fristende ut? Da burde du lese videre om Vinter i Bergen på visitbergen.com 

Skigåing på Fløien. Foto: Bergen Reiselivslag / Willy Haraldsen - visitBergen.com

Bli Berg(en)tatt

For det er mye å se i Bergen, både for små og store. På byens utallige scener står det alltid en forrykende forestilling for tur, det sterke studentmiljøet liver opp Bergens barer, på Torget tar du pulsen på byen, og i Akvariet venter et spennende dypdykk verdt et Bergensbesøk alene … Skulle dere få lyst til å fortsette ferden, er byen mellom de sju fjell utgangspunktet i vest for Hurtigruten.  Men uansett hvordan dere velger å besøke Bergen, bør oppholdet være alt annet enn hurtig.

Bryggen i Bergen en vakker vinterdag. Foto: Gjertrud Coutinho

Steder å se, ting å gjøre – et utvalg:

bestill reise

Anbefaling sendt!

Sendt

Stedsinformasjon

Flytid: Ca. 50 minutter
Valuta: NOK
Delvis skyet
7 °C
Kilde: yr.no

Rutetider per dag

Calendar
 • Fra Torp
  Avreise Ankomst Flyselskap
 • Fra Bergen
  Avreise Ankomst Flyselskap
Gå til startsiden

TORP-tag