Gå til startsiden

Servering

Servering på TORP Sandefjord lufthavn

Vi har flere typer serveringssteder på TORP.

Upper Crust (avgang utland) 

Upper Crust lover «Smakfulle autentiske franske baguetter, garantert ferske og sjenerøst fylt med de beste råvarer! Servert umiddelbart og enkle å spise på farten.» 

I tillegg til baguetter byr Upper Crust på ferske bakverk, sveler eller vafler, nytraktet kaffe, godt utvalg av juice og mineralvann, smarte frokostprodukter, friske salater, frukt, snacks og barneprodukter.

Upper Crust på TORP

O’Learys (avgang utland)

Sportsbar/restaurant  med ønske om å gjenskape den uformelle amerikanske stemningen med fokus på sport og amerikansk mat i et hyggelig sitteområde med god atmosfære. I tillegg til Boston-temaet vil avdelingen ha en egen ”Local Wall of Fame” med lokale sportshelter. Restauranten vil ha TV-skjermer som til enhver tid viser aktuelle sportsbegivenheter live, eller i opptak dersom det ikke er noe som går live.

OLearys på TORP

News Bar (avgang innland)

Ferske nyheter, påsmurte brødvarer, bakervarer, snacks, enkle og gode varmretter. Godt utvalg av bøker og kioskvarer. 

Newsbar på TORP

Pointkiosker (avgang utland og ved hovedinngang)

Point vet at kundene på flyplassen har begrenset med tid og er opptatt av at handelen skal gå så effektivt som mulig. Kundene vil gjerne kjøpe alt de trenger på ett sted – dette er enkelt hos Point. Point kan friste med sandwicher, salater, fruktblandinger, smoothies, wraps, grovbrød, bakervarer osv. som serveres ferske hver dag. Produktene består av de beste råvarer for å gjøre valget for kunden enkelt. Point tilbyr ferskbrygget kaffe fra markedets beste kaffemaskiner

Point har det beste utvalget av reiseprodukter i kiosk. I tillegg, finner man et rikt utvalg av lesestoff som magasiner og bøker til inspirasjon på reisen. Alle de tradisjonsrike kiosk-varene som: mineralvann, godteri, sjokolade, tobakk, spill etc. vil også naturlig være en del av sortimentet.

Point på kiosk TORP

Cafè ritazza (Ved inngangen før innsjekk)

Kafèkonsept med kvalitetskaffe, vin og øl gjennom hele dagen, ferskt med lokal vri og ikke minst et godt sted å sitte ute når sola skinner. 

Ritazza - et godt sted å sitte enten ute elller inne før avreise på Torp