Gå til startsiden

Servering

O'Learys på TORP

Vi har flere spennende serveringssteder på TORP Sandefjord lufthavn, før sikkerhetskontrollen, på innlands- og på utlandsterminalen. 

CAFÈ RITAZZA (VED INNGANGEN FØR INNSJEKK)

Ritazza, beliggende før sikkerhetskontrollen på TORP, er tilgjengelig for alle og kan by på servering gjennom hele dagen av blant annet kvalitetskaffe, bakervarer og spennende småretter, men ikke minst er Ritazza et godt sted å sitte ute når sola skinner.

Ritazza på TORP

Upper Crust (avgang utland) 

Upper Crust lover «Smakfulle autentiske franske baguetter, garantert ferske og sjenerøst fylt med de beste råvarer! Servert umiddelbart og enkle å spise på farten.»  I tillegg til baguetter byr Upper Crust på ferske bakverk, sveler eller vafler, nytraktet kaffe, godt utvalg av juice og mineralvann, smarte frokostprodukter, friske salater, frukt, snacks og barneprodukter.

Upper Crust på TORP

O’Learys (avgang utland)

Sportsbar og restaurant  med ønske om å gjenskape den uformelle amerikanske stemningen med fokus på sport og amerikansk mat i et hyggelig sitteområde med god atmosfære. Restauranten har TV-skjermer som til enhver tid viser aktuelle sportsbegivenheter live, eller i opptak dersom det ikke er noe som går live. Velkommen til O'Learys - where fans meet! Ønsker du å reservere bord? Reserver bord her! 
Burger på O'Learys på TORP

News Bar (avgang innland)

Ferske nyheter, påsmurte brødvarer, bakervarer, snacks, enkle og gode varmretter. Godt utvalg av bøker og kioskvarer, samt vin- og ølservering.

Newsbar på TORP

Pointkiosker (avgang utland og ved hovedinngang FØR sikkerhetskontroll)

Point vet at kundene på flyplassen har begrenset med tid og er opptatt av at handelen skal gå så effektivt som mulig. Kundene vil gjerne kjøpe alt de trenger på ett sted – dette er enkelt hos Point. Point kan friste med sandwicher, salater, fruktblandinger, smoothies, wraps, grovbrød, bakervarer osv. som serveres ferske hver dag. Produktene består av de beste råvarer for å gjøre valget for kunden enkelt. Point tilbyr ferskbrygget kaffe fra markedets beste kaffemaskiner

Point har det beste utvalget av reiseprodukter i kiosk. I tillegg, finner man et rikt utvalg av lesestoff som magasiner og bøker til inspirasjon på reisen. Alle de tradisjonsrike kiosk-varene som: mineralvann, godteri, sjokolade, tobakk, spill etc. vil også naturlig være en del av sortimentet.

Point på kiosk TORP

Gå til startsiden

torp-tag