Gå til startsiden

Shopping

Shopping på TORP

Det er flere shoppingmuligheter på TORP. Både før sikkerhetskontrollen og etter, på innland og på utland samt ved ankomst. 

DUTY FREE

Det er to Duty Free-butikker på TORP. En ved avgang og en ved ankomst. Her finner du et rikt utvalg av parfymeartikler og andre tradisjonelle duty free-varer. Duty Free-butikkene er åpen ved alle avganger/ankomster. 

Dutyfree shopping på torp

KIOSK

Point har to utsalgssteder på TORP. Et før sikkerhetskontrollen og et i utenriksterminalen. Point vet at kundene på flyplassen har begrenset med tid og er opptatt av at handelen skal gå så effektivt som mulig. Kundene vil gjerne kjøpe alt de trenger på ett sted – dette er enkelt hos Point. Point kan friste med sandwicher, salater, fruktblandinger, smoothies, wraps, grovbrød, bakervarer osv. som serveres ferske hver dag. Produktene består av de beste råvarer for å gjøre valget for kunden enkelt. Point tilbyr ferskbrygget kaffe fra markedets beste kaffemaskiner. Point har det beste utvalget av reiseprodukter i kiosk. I tillegg, finner man et rikt utvalg av lesestoff som magasiner og bøker til inspirasjon på reisen. Alle de tradisjonsrike kiosk-varene som: mineralvann, godteri, sjokolade, tobakk, spill etc. vil også naturlig være en del av sortimentet.

Point kiosker på innland og utland

NEWSBAR 

Newsbar finner du kun på avgang Innland og har, i tillegg til påsmurte brødvarer, bakervarer, snacks, enkle og gode varmretter, et godt utvalg av bøker og kioskvarer. 

Newsbar på TORP

Gå til startsiden

torp-tag