Gå til startsiden

Parkering på TORP

Parkering på TORP

På Torp Sandefjord lufthavn kan du parkere i umiddelbar nærhet til terminalen. Parkeringsplassen og parkeringshusene er inngjerdet, opplyste og blir passet på av sikkerhetsvakter om natta. Her finner du informasjon og priser om parkering på TORP.

forhåndsbestill parkering på torp

Man naturligvis ikke forhåndsbestille, men forhåndsbestiller du parkeringen på parkering.torp.no minst 1 time før ankomst flyplassen er du garantert best plass, til best pris! Forhåndsbestill parkering online her og få rabatterte priser! Rabatten varierer og vises i bestillingsprosessen.

Nytt parkeringssytem på TORP

Mandag 3. september 2018 ble det iverksatt nytt parkeringssystem med automatisk skiltgjenkjenning på TORP. Les mer om det her.

Korttidsparkering - billettløs parkering og " gratis kiss &fly"

Vi har 150 plasser på korttidsparkeringen. Ta til venstre i rundkjøringen når du ankommer flyplassområdet. Kortidsparkeringen (både øvre og nedre) fungerer også som "kiss and fly"-felt. Det vil si at du kan kjøre inn, levere eller hente passasjerer, for så å kjøre ut igjen innen 10 minutter uten at du belastes for dette. Du skal uansett ikke trekke billett, før du evt skal betale ved utkjøring. Står du lengre enn 10 minutter, betaler du i automaten ved avreise, i appen innen 48 timer (Apcoa Flow; Google Play eller Appstore), på nettsiden Mobilparkering innen 48 timer eller du får tilsendt fakturaen i posten dersom du kjører ut igjen uten å betale. Fakturan vil i så tilfelle inkludere et fakturagebyr i tillegg. 

P-hus 1 

P-hus 1 har 460 parkeringsplasser. Dette er et tilbud til deg som vil at bilen skal stå beskyttet under tak for å unngå regn og snø. Ca. 1 min. gange til terminalen. Motorsykkel/moped: Det er gratis å parkere for motorsykkel og moped på egne oppmerkede plasser direkte ved inngangen til P1. Kjør rett forbi bommen og parker på de reserverte plassene.

P-hus 2 og langtid ute

I tillegg til P-huset nærmest terminalen er det 2669 plasser for langtidsparkering utendørs. Av disse plassene er 580 i P-hus 2, her betaler du samme utepris og kan stå innendørs! Ca. 3-4 min. gange til terminalen. Det er også her vi har 42 reserverte plasser for el-bil, hvor du kan lade gratis om du finner ledig plass.

Lading av el-biler

Vi har totalt 42 plasser reservert for el-biler på Torp  med «vanlig» 10 ampere stikkontakt (Schuko, Mode#1). Disse plassene er lokalisert på langtidsparkeringen ute på Torp, på felt C (høyre side etter innkjøring). El-biler betaler parkering på lik linje med andre bilister, men strømmen byr flyplassen på!

Trenger du hjelp?

Apcoa Parkering (tidligere Europark) drifter parkeringsplassen på TORP og har du vanskeligheter eller trenger hjelp, finner du kanskje svar her eller de kontaktes på telefonnummer: +47 22 05 75 00 eller e-post: kundesenter@apcoa.no 

Parkering på TORP, nært terminalen raskt og enkelt

Drop-in Priser TORP Parkering

P-område 1 time Per døgn 1 uke 2 uker 3 uker
P-hus 1 60,- 210,- - - -
P-hus 2 / langtid ute 60,- 145,- 700,- 900,- 1150,-
Øvre korttid * * * * *
Nedre korttid ** ** ** ** **


*) Øvre korttid: 20,- per påbegynte 20 min. 
**) Nedre korttid: 20,- per påbegynte 15 min. Maks parkeringstid på nedre korttid er 30 minutter. 
Alle priser er inkl. mva. Vi tar forbehold om prisendringer. 

Parkeringsoversikt torp sandefjord lufthavn

Parkeringskart

Bestill parkering

Forhåndsbestiller du parkeringen på Torp er du garantert best plass til best pris!


Bestill parkering her

Gå til startsiden

Flyselskaper