Gå til startsiden

Parkering på TORP

Parkering på TORP Sandefjord lufthavn

På Torp Sandefjord lufthavn kan du parkere i umiddelbar nærhet til terminalen. Parkeringsplassen og parkeringshusene er inngjerdet, opplyste og blir passet på av sikkerhetsvakter om natta. Her finner du informasjon og priser om parkering på TORP.

forhåndsbestill parkering på torp

Man naturligvis ikke forhåndsbestille, men forhåndsbestiller du parkeringen på parkering.torp.no minst 1 time før ankomst flyplassen er du garantert best plass, til best pris! Forhåndsbestill parkering online her og få rabatterte priser! Rabatten varierer og vises i bestillingsprosessen.

P-hus 1 

P-hus 1 har 460 parkeringsplasser. Dette er et tilbud til deg som vil at bilen skal stå beskyttet under tak for å unngå regn og snø. Ca. 1 min. gange til terminalen. Motorsykkel/moped: Det er gratis å parkere for motorsykkel og moped på egne oppmerkede plasser direkte ved inngangen til P1. Kjør rett forbi bommen og parker på de reserverte plassene.

P-hus 2 og langtid ute

I tillegg til P-huset nærmest terminalen er det 2669 plasser for langtidsparkering utendørs. Av disse plassene er 580 i P-hus 2, her betaler du samme utepris og kan stå innendørs! Ca. 3-4 min. gange til terminalen.

Korttidsparkering

Vi har også 150 plasser på korttidsparkeringen. Ta til venstre i rundkjøringen når du ankommer flyplassområdet.

Lading av el-biler

Vi har totalt 42 plasser reservert for el-biler på Torp  med «vanlig» 10 ampere stikkontakt (Schuko, Mode#1). Disse plassene er lokalisert på langtidsparkeringen på Torp, på felt C (høyre side etter innkjøring). El-biler betaler parkering på lik linje med andre bilister, men strømmen byr flyplassen på!

Trenger du hjelp?

Europark drifter parkeringsplassen på TORP og har du vanskeligheter eller trenger hjelp, kan de kontaktes på telefonnummer: +47 22 05 75 00 eller e-post: kundesenter@europark.no

Parkering på TORP, nært terminalen raskt og enkelt

Priser TORP Parkering

P-område 15min. 20min 30min 1time Prdøgn 1uke 2uker 3uker
P-hus 1 - - - 35,- 210,- - - -
P-hus 2 / langtid ute - - - 35,- 145,- 690,- 900,- 1150,-
Øvre korttid - 20,- 30,- 60,- - - - -
Nedre korttid 20,- * 40,- * * * * *

* Max parkeringstid på nedre korttid er 30 min. Alle priser er ink mva. Vi tar forbehold om prisendringer.
Forhåndsbestill parkeringen på parkering.torp.no og få rabatterte priser!

Parkeringsoversikt torp sandefjord lufthavn

Parkeringskart

Bestill parkering

Forhåndsbestiller du parkeringen på Torp er du garantert best plass til best pris!


Bestill parkering her

Gå til startsiden

Flyselskaper