Gå til startsiden

Parkering på TORP

Parkering på TORP

På Torp Sandefjord lufthavn kan du parkere i umiddelbar nærhet til terminalen. Parkeringsplassen og parkeringshusene er gjerdet inn og opplyste. Her finner du informasjon og priser om parkering på TORP.

Forhåndsbestill parkering på torp

Forhåndsbestiller du parkering på nett, får du en liten rabatt. Dette gjør du på parkering.torp.no minst 1 time før du ankommer flyplassen. Dersom du ikke forhåndsbestiller, betaler du på vei ut når parkeringen er avsluttet, enten på betalingsautomat, i appen (Google Play eller Appstore) eller på nett.

parkeringssystem med skiltgjenkjenning på TORP

  • Parkeringen starter automatisk ved innkjøring og avsluttes automatisk ved utkjøring.
  • Du trenger ikke billett hverken før eller etter du har parkert. 
  • Parkeringen er gratis ved utkjøring innen 10 minutter. Ikke behov for billett nå heller.
  • Betal med Apcoa Flow-appen (Google Play eller Appstore), på betalingsautomat eller på nett.  Betaler du ikke i det hele tatt, får du i etterkant tilsendt faktura for parkeringen (fakturagebyr kommer i tillegg til parkeringsavgiften). 

Korttidsparkering - billettløs parkering og " gratis kiss & fly"

Vi har 150 plasser på korttidsparkeringen. Ta til venstre i rundkjøringen når du ankommer flyplassområdet. Kortidsparkeringen (både øvre og nedre) fungerer også som "kiss and fly"-felt. Det vil si at du kan kjøre inn, levere eller hente passasjerer, for så å kjøre ut igjen innen 10 minutter uten at du belastes for dette. Du skal uansett ikke trekke billett, før du evt skal betale ved utkjøring. Står du lengre enn 10 minutter, betaler du i automaten ved avreise, i appen innen 48 timer (Apcoa Flow; (Google Play eller Appstore), på nettsiden Mobilparkering innen 48 timer eller du får tilsendt fakturaen i posten dersom du kjører ut igjen uten å betale. Fakturaen vil i så tilfelle inkludere et fakturagebyr i tillegg. 

P-hus 1 

P-hus 1 har 460 parkeringsplasser. Dette er et tilbud til deg som vil at bilen skal stå beskyttet under tak for å unngå regn og snø. Ca. 1 min. gange til terminalen. Motorsykkel/moped: Det er gratis å parkere for motorsykkel og moped på egne oppmerkede plasser direkte ved inngangen til P1. Kjør rett forbi bommen og parker på de reserverte plassene.

P-hus 2 og langtid ute

I tillegg til P-huset nærmest terminalen er det 2669 plasser for langtidsparkering utendørs. Av disse plassene er 580 i P-hus 2, her betaler du samme utepris og kan stå innendørs! Ca. 3-4 min. gange til terminalen. Det er også her vi har 42 reserverte plasser for el-bil, hvor du kan lade gratis om du finner ledig plass. 

Lading av el-biler

Vi har totalt 42 plasser reservert for el-biler på Torp med standard 10 ampere kontakt type Schuko. Disse plassene er lokalisert på langtidsparkeringen ute på Torp, på felt C (høyre side etter innkjøring). El-biler betaler parkering på lik linje med andre bilister, men strømmen byr flyplassen på!  Feil på ladestolper? Ring 33 42 70 30 eller send e-post til post@torp.no

HC-parkering

Vi har flere HC-plasser både på øvre korttid (3 plasser til høyre for innkjøring) og nedre korttid (3 plasser) samt i P-hus 1 (6 plasser rett etter innkjøring) og på Langtid Ute (3 plasser på taket av p-hus 1 rett ved heis med innkjøring via Langtid Ute). Du betaler samme pris for HC-plass som for en vanlig plass. Ved rask av/påstigning er det gratis parkering for HC i P-hus 1 ved utkjøring innen 10 minutter. Dette gjelder også alle på hele korttidsparkeringen. Parkering på HC-plass forutsetter synlig HC-bevis. 

Trenger du hjelp?

Apcoa Parkering drifter parkeringsplassen på TORP og har du vanskeligheter eller trenger hjelp, finner du kanskje svar her eller de kontaktes på telefonnummer: +47 22 05 75 00. Feil på ladestolpene på elbilparkeringen? Ring 33 42 70 30 eller send e-post til post@torp.no

Parkering på TORP, nært terminalen raskt og enkelt

Drop-in Priser TORP Parkering

P-område 1 time Per døgn 1 uke (8 døgn) 2 uker (15 døgn) 3 uker (22 døgn)
P-hus 1 75,- 235,- 990,- 1 490,- 1 990,-*
P-hus 2 / langtid ute 60,- 150,- 750,- 950,- 1195,-*
Øvre korttid ** ** ** ** **
Nedre korttid *** *** *** *** ***


* Etter 3 uker koster det 70,- pr døgn i P-Hus 1 og 35,- pr døgn i P-hus 2/Langtid ute
** Øvre korttid: 25,- per påbegynte 20 min. (Makspris per døgn: 500,-)
*** Nedre korttid: 25,- per påbegynte 15 min. (Makspris pr døgn: 1500,-) 
Alle priser er inkl. mva. Vi tar forbehold om prisendringer. 

Parkeringsoversikt torp sandefjord lufthavn

Parkeringskart TORP Sandefjord lufthavn

Bestill parkering

Forhåndsbestiller du parkeringen på Torp er du garantert plass til best pris!


Bestill parkering her

Gå til startsiden

torp-tag